Sen

Nya Drumsö

Senare i programmet får ni höra szvingos nyaste singel, men först, en gammal goding. Det är ännu 63 minuter kvar av den här matchen, men till näst möter Manchester City Crystal Palace. Liverpool spelar mot Bournemouth borta, sedan mot Swansea hemma. Du ska jobba i ditt anletes svett, så får du din belöning i himlen sen. tyst nu och koncentrera dig, så går det bra imorgon.

Det är mycket som händer sen. Det är inte mycket som händer nu. Spara för din pension, så får du avkastning om 35 år.

Vad tog leva för dagen vägen? Njutandet? Ibland känns det som om vi är så fast med blicken i framtiden att vi glömmer nutiden. Jag tycker också om att planera. Att drömma. Fantisera om det som kanske kommer sen.

Samtidigt. Det blir lätt mycket fokus på löften om något som (kanske) kommer sedan.

För livet fortsätter ju hela tiden. Också i ”transportsträckorna”. I bussen på vägen hem. Under en dag på jobbet när ”inget speciellt” händer. I kassakön på Lidl. Det är bara så lätt att tappa bort den insikten. För mycket är ju väntande. Väntan på nästa lön. På sommaren. På lottovinsten.

Fast vi har den framför ögonen. Om vi bara tänkte efter.

Johanni

#Blogg100

Kommentera/Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.