Tre saker som får mig att gå BOOM

Don't enter

3. Smulor på bordet

Jag vet inte varför, men det irriterar mig allt mer. Jag menar, det är ju så lätt att torka bort dem, varför låta bli?

2 .Halvöppna dörrar

Glaset är halvfullt, men dörren är inte halvöppen, den är bara störande. Den står på svaj, varken här eller där. Samma sak med skåpdörrar och byrålådor. Mittemellantillståndet är frustrerande. Det ser…stökigt ut.

  1. Trafikdårar

De finns överallt. De cyklande velcromännen i neon som inte bara har dödslängtan, de vill också ta med sig andra ner i djupet. De facebookande bilisterna som tycker de får köra mot rött, dubbelparkera på trottoaren, eller köra om hur och när som helst. De självupptagna gångtrafikanterna som går mitt ut i gatan om de plötsligt får en ingivelse att göra så, som tycker cykelbanan är ett utmärkt ställe att gå på, och som gärna fyller trottoarerna med sina väskor, kassar och liv, så att ingen annan ska komma fram.

Vad är dina topp-3 hatmoment och varför?

Johanni

#Blogg100

Kommentera/Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.